Business Tampere

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Yhtiö palvelee yrityksiä Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisilla asiakastoimialoilla, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut sekä elämystalous.

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy aloitti toimintansa vuonna 2009. Yhtiö otti 16.8.2017 kaikessa markkinoinnissaan käyttöön aputoiminimen Business Tampere. Tytäryhtiömme Visit Tampere edistää Tampereen seudun matkailua.

Business Tampereen omistavat Tampereen kaupunkiseudun kunnat Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti ja Ylöjärvi.

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelma

Toimintaamme ohjaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelma Luova uho.

Business Tampere palveluksessasi

Autamme yritystäsi kasvussa ja kansainvälistymisessä, liiketoimintaekosysteemin kehittämisessä, autamme verkostojen rakentamisessa, tutkimus- ja kehitysyhteistyössä sekä kannustamme mukaan kehitysprojekteihin ja kokeiluihin, edistämme investointeja ja avustamme sijoittumisessa seudulle sekä tarjoamme yrityksille tietoa seudun yritysten liiketoiminta- ja innovaatioympäristöstä.

Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tutustu palveluesitteeseemme: Business Tampere - palveluesite.pdf

Tietoa sivustosta

Businesstampere.com on palveluportaali yrityksille ja yrittäjille, jotka toimivat tai haluavat sijoittua Tampereen seudulle. Tarjoamme sinulle Tampereen seudun yrityskehityspalvelut ja osaamisen yhdessä osoitteessa. Business Tampereen takana kuuluu seudun yrityspalveluiden asiantuntijoiden ääni: me olemme täällä sinua varten!

Löydät sivustolta kootusti yritystoiminnan käynnistämiseen ja edistämiseen sekä kasvuun, kansainvälistymiseen, innovaatioihin, investointeihin ja digitalisoitumiseen liittyvät palvelut Tampereen seudulla.

  • Vahvistamme seudun vetovoimaisuutta tarjoamalla yrityksille ja yrittäjyydelle toimintaympäristön, joka edistää yritysten syntymistä, toimintaa ja kasvua sekä kilpailukykyä ja työllisyyttä.
  • Tarjoamme sinulle oikeat yhteyshenkilöt, käytännön neuvoja ja konkreettista apua yritystoimintasi solmukohtiin.
  • Kehitämme älykkäitä kaupunkiratkaisuja yhdessä yritysten kanssa.
  • Autamme osaajia ja yrityksiä verkostoitumaan.
  • Olemme apuna, kun seudulle houkutellaan kansainvälisiä investointeja, pääomia ja osaajia.
  • Asiantuntemuksemme on tukenasi myös kun yrityksesi harkitsee sijoittumista Tampereen seudulle.
  • Kansainvälisille yrityksille tuotamme kootusti tietoa seudusta sekä tutkimusyhteistyö- ja investointimahdollisuuksista.
  • Kerromme seudun ajankohtaisista yritystapahtumista.
  • Jaamme yritysmaailman uutisia, artikkeleita ja blogikirjoituksia, joissa pääroolissa ovat seudun yritykset, osaajat ja korkeakoulut sekä kehittäjäyhteisöt.

Sivuston sisällöstä vastaa Business Tampere. Sivuston ajankohtaisosion eli Business Tampere Magazinen sisällöntuotantoon osallistuvat Business Tampereen lisäksi Tampereen kaupunki ja muut kaupunkiseudun kunnat, korkeakoulut sekä seudulliset yritystoimijat.

Business Tampere sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisessa mediassa tapaat meidät ja seudun ajankohtaiset yritysasiat Business Tampere -nimellä Twitterissä ja Facebookissa. Seuraa meitä aihetunnisteella #businesstampere.